Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

EGYEDI ÉPÍTÉSŰ CASTING BOT

Bemutatkozás                                                        

„Becses” nevem Koprivanacz Csaba és a Baja melletti Sükösdre születtem, itt is élek immár 40 éve. Hat éves korom óta horgászom és fogok horgászni, amíg a föld, magába nem rejt.

A fenti mondatból jól olvasható, hogy dunai gyerek vagyok, a horgászat iránti szeretet és szenvedély születésem óta körülvesz. Aggódó szülők gyermekeként először csak a helyi csatornákat és állóvizeket „vallattam”, majd miután szüleim is elfogadhatónak tartották agysejtjeim számát, ismerkedtem meg a nagy Ő-vel, életem azóta is elválaszthatatlan részét képező gyönyörűségével: a Duna folyóval.

Az elmúlt idő alatt sok horgászmódszert kipróbálva szereztem tapasztalatot a horgászeszközök, azon belül a horgászbotok terén. Az igazat megvallva, már az emlékeim sem őrzik a több mint 30 év alatt használt botok sokaságát, de gondolom Önnek is ismerős az érzés, mely ez idő alatt a vásárlások alkalmával mindig felmerült bennem:

„A hossza, dobósúlya rendben, de valami hiányzik belőle!”

Ha a markolat rendben volt, nem tetszett a kötés, ha netán az is elfogadható volt, akkor a gyűrű típusa vagy kiosztása nem stimmelt.

Egy évvel ezelőtt a következő horgászbotom beszerzése előtt az interneten keresgéltem megoldást a fenti problémákra és itt akadtam bele az egyedi horgászbot építés lehetőségébe. Sajnos hazai céget, vállalkozót nem találtam, ezért hajnalokat átívelő youtube videózás következett. Minél több időt szántam rá, annál szerelmesebb lettem a „történetbe”.

És megtörtént az elhatározás:

Egyedi horgászbotot építek!!!

Az egyedi horgászbot építés hazája Amerika. Akkora tradícióval rendelkeznek ezen a téren, hogy az egyedi horgászbot építők kiszolgálására külön értékesítő vállalkozások létesültek. Amerikában található a legtöbb, ezeket a vállalkozásokat kiszolgáló nagykerek száma is.

A feladat adott volt:

Kapcsolatot létesíteni valamelyik kereskedővel, aki nem néz nagyot, amikor az email tárgy mezőjében azt olvassa: Contact Hungary!

Elmondhatom, hogy nem kis munkával sikerült nem csak személyes, hanem üzleti kapcsolatba lépnem az egyik nagykereskedővel. Az azóta eltelt idő alatt megépítettem a saját igényeimnek megfelelő horgászbotjaimat. A botok építése alatt belém égett az érzés: én ezzel szeretnék foglalkozni!

Olykor a családom nem kis elégedetlenségére „öltem” időt és pénzt új elfoglaltságomba. Mégis, visszatekintve, elégedettséggel tölt el ez az időszak és bátran mondom: MEGÉRTE!

Ennek a kitartásnak és szerelemnek lettek gyümölcsei az egyedi építésű Matula horgászbotok!

A komponenseket elsősorban az amerikai Pac Bay cégtől szerzem be. Katalógusuk a csatolt linken (katt a szövegre) megtalálható. Ha a katalógusból valami felkeltette figyelmedet, keress bátran!

Jelenleg nincs raktáron elkészült horgászbot, amennyiben egyedi építésű horgászbot érdekel, kérlek keress az elérhetőségeim bármelyikén:

Koprivanacz Csaba
MagnumTech Kft.
6346 Sükösd, Dózsa Gy. u. 145

13fishinghungary@gmail.com
+36/30 5 789 374

 

Hívjon vagy írjon! 06 30 5 789 374 , 13fishinghungary@gmail.com