Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

OMEN Black Travel

Ha azzal a lehetőséggel áldott meg az élet, hogy megismerheted a svéd csukák, a duna deltai süllők, a norvég pisztrángok vagy más országok halainak erejét, akkor utazásodhoz a legjobb választás az Omen Black Travel horgászbot. Minden tulajdonsága megegyezik az Omen Black bottal (a bottest, 30 tonnás PVG technológiát alkalmazó japán TORAY grafit alapanyagból készül, ezáltal az Omen Black rendkívül érzékeny, könnyű és sokkal tartósabb horgászbot. Az Omen Black horgászbot jellemzői közt megtaláljuk a kézzel válogatott 3A minőségű parafa markolatot, az ALPS gyűrű sorozatot „gyémánt keménységű” cirkónia és SIC gyűrű betétekkel, az egyedileg formatervezett orsó tartót és horogakasztót), de a tagok száma 3db, ill. egy kiváló minőségű és esztétikus keményfalas bottartó védi a botot a szállítás folyamán. Ezzel a bottartóval bátran feladhatod a repülőgép csomagjai közé, vagy az autó csomagtartójába is "bedobhatod", garantáltan nem sérül nagy becsben tartott "fegyvered". 

Tipp:

Ha megtaláltad a táblázatban a keresett botot, csak kattints a cikkszámára (zöld raktáron, piros előrendelhető) és rögtön a termékoldalára kerülsz, ellenkező esetben, keresd a lap alján található termékkínálatban!

Cikkszám Hosszúság Teljesítmény Akció Tagok száma Dobósúly
OB2C71MH-T 216 cm Medium Heavy Gyors 3 részes 10-30 g
OB2C71M-T 216 cm Medium Gyors 3 részes 7-17 g
OB2C73MH-T 221 cm Medium Heavy Gyors 3 részes 10-30 g

 

OMEN Black Travel botszéria jellemzői:

  • matt fekete, japán PVG (Poly Vector Graphite) 30 Ton TORAY grafit bottest
  • matt fekete, ALPS rozsdamentes acél gyűrűváz Cirkónia betétekkel
  • matt fekete, ALPS rozsdamentes acél véggyűrű SIC betéttel
  • Evolve Airfoil Carbon orsótartó
  • kézzel válogatott 3A minőségű Portugál parafa markolat
  • egyedi tervezésű horogakasztó
  • ZAT (Zonal Action Technology) gyártástechnológia

 

 

Poly Vector Graphite Technology (PVG): több rétegben, keresztszövésekkel erősített botfal, mely növeli a negatív erőhatásokkal szembeni ellenálló képességet.  A PVG gyártástechnológia növeli az érzékenységet, és megakadályozza, hogy a bottest ovális alakot vegyen fel, a fárasztáskor rá ható extrém nyomás alatt.

Rendezés:
Nézet: