Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

OMEN Black Crank

Miután professzionális versenyhorgászokkal történő, több éves együttműködés után tovább fejlesztették a bot szériát, az új Omen Black 2 botcsaládhoz csatlakozott az Omen Black Crank sorozat. Alapanyaga egy 24 tonnás PVG technológiát alkalmazó (*PVG) japán TORAY grafit és T-Glass kompozit keverék. Így létrejött egy könnyű, de a crank horgászattal szemben támasztott követelményeknek mindenben megfelelő horgászbot. Az Omen Black Crank horgászbot jellemzői a bottesten kívül semmiben nem térnek el az Omen Black alap bottól: kézzel válogatott 3A minőségű parafa nyél, ALPS gyűrű sorozat cirkónium és SIC betétekkel, egyedileg formatervezett orsótartó és horogakasztó.

Tipp:

Ha megtaláltad a táblázatban a keresett botot, csak kattints a cikkszámára (zöld raktáron, piros előrendelhető) és rögtön a termékoldalára kerülsz, ellenkező esetben, keresd a lap alján található termékkínálatban!

Cikkszám

Hosszúság

Teljesítmény

Akció

Tagok száma

Dobósúly

OB2C7C

213 cm

Crank

Mérsékelt

egyrészes

7-20 g

 

Poly Vector Graphite Technology (PVG): több rétegben, keresztszövésekkel erősített botfal, mely növeli a negatív erőhatásokkal szembeni ellenálló képességet.  A PVG gyártástechnológia növeli az érzékenységet, és megakadályozza, hogy a bottest ovális alakot vegyen fel, a fárasztáskor rá ható extrém nyomás alatt.

OMEN Black Crank botszéria jellemzői:

  • matt fekete, japán PVG (Poly Vector Graphite) 24 Ton TORAY grafit + T-Glass kompozit bottest
  • matt fekete, ALPS rozsdamentes acél gyűrűváz Cirkónia betétekkel
  • matt fekete, ALPS rozsdamentes acél véggyűrű SIC betéttel
  • Evolve Airfoil Carbon orsótartó
  • limitált darabszámú kézzel válogatott 3A minőségű Portugál parafa markolat
  • egyedi tervezésű horogakasztó
  • ZAT (Zonal Action Technology) gyártástechnológia

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
46.101 Ft (36.300 Ft + ÁFA)

Poly Vector Graphite Technology: több rétegben, keresztszövésekkel erősített botfal, mely növeli negatív erőhatásokkal szembeni ellenálló képességet.  A PVG gyártástechnológia növeli az érzékenységet, és megakadályozza, hogy a bottest ovális alakot vegyen fel, a fárasztáskor rá ható extrém nyomás alatt.