Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

MUSE Black Swimbait

Ha swimbait horgászatra adtad az eszed, akkor: MUSE Black Swimbait!!! Tökéletes egyensúlyt alkot a kimagasló műszaki tulajdonságok és az esztétikum között. Ezek együttesen garantálják a kiemelkedő eredményt és, hogy a horgászat valóban élménnyé váljon. Könnyű, érzékeny, dinamikus. Mindez az exkluzív könnyű és prémium minőségű alapanyagok felhasználásával lett elérhető, így segítve a horgászt, hogy eredményes lehessen a vízen vagy a vízparton. A *ZAT1 technológiával készült 36 tonnás japán Toray *PVG a Musa Black-et rendkívül érzékennyé és könnyűvé teszi. Az Evolve Airfoil Carbon orsótartó, a fárasztásokkor fellépő kinetikus energiát közvetlenül a horgász tenyerébe sugározza, ezáltal fogásakor kiváló tapadást biztosít. Az ergonomikus orsótartó egy nagy sűrűségű osztott EVA markolathoz csatlakozik, mely garantálja a kényelmes és biztos fogást. Csalijaink biztonságos rögzítéséről az egyedi FOXHOLE horogakasztó gondoskodik.

Tipp:

Ha megtaláltad a táblázatban a keresett botot, csak kattints a cikkszámára (zöld raktáron, piros előrendelhető) és rögtön a termékoldalára kerülsz, ellenkező esetben, keresd a lap alján található termékkínálatban!

Cikkszám Hosszúság Teljesítmény Akció Tagok száma Dobósúly
MBC86H 260 cm Heavy Gyors egyrészes 115-225 g
MBC86XH 260 cm ExtraHeavy Gyors egyrészes 225-400 g
MBC86XXH 260 cm ExtraHeavyPlus Gyors egyrészes 400-625 g

 

Zonal Action Technology (ZAT1): A Zonal Action technológia a horgászbotot három különálló zónára (alsó - középső - vég rész) tagolja. Minden zóna kialakítása a horgászat során az adott zónában fellépő erőhatások és a velük szemben támasztott követelmények figyelembe vételével történik. Ezáltal minden zóna egyedi tulajdonságokkal rendelkezik.
Poly Vector Graphite Technology (PVG): több rétegben, keresztszövésekkel erősített botfal, mely növeli a negatív erőhatásokkal szembeni ellenálló képességet.  A PVG gyártástechnológia növeli az érzékenységet, és megakadályozza, hogy a bottest ovális alakot vegyen fel, a fárasztáskor rá ható extrém nyomás alatt.

MUSE Black Swimbait botszéria jellemzői:

  • matt fekete, japán PVG (Poly Vector Graphite) 36 Ton TORAY grafit bottest
  • matt fekete, ALPS rozsdamentes acél gyűrűváz Cirkónia betétekkel
  • matt fekete, ALPS rozsdamentes acél véggyűrű SIC betéttel
  • Evolve Soft Touch orsótartó
  • egyrészes japán EVA markolat
  • FOXHOLE horogakasztó
  • ZAT (Zonal Action Technology) gyártástechnológia

Rendezés:
Nézet: