Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

MUSE

Tökéletes egyensúlyt alkot a kimagasló műszaki tulajdonságok és az esztétikum között. Ezek együttesen garantálják a kiemelkedő eredményt és, hogy a horgászat valóban élménnyé váljon. Könnyű, érzékeny, dinamikus. Mindez az exkluzív könnyű és prémium minőségű alapanyagok felhasználásával lett elérhető, így segítve a horgászt, hogy eredményes lehessen a vízen vagy a vízparton. A *ZAT1 technológiával készült 36 tonnás japán Toray *PVG a Muse bot szériát rendkívül érzékennyé és könnyűvé teszi. Az Evolve Airfoil Carbon orsótartó, a fárasztásokkor fellépő kinetikus energiát közvetlenül a horgász tenyerébe sugározza, ezáltal fogásakor kiváló tapadást biztosít. Az ergonomikus orsótartó egy nagy sűrűségű osztott EVA markolathoz csatlakozik, mely garantálja a kényelmes és biztos fogást.

A MUSE sorozat kiemelkedik versenytársai közül!!! Ilyen prémium minőségű horgászbot, ennyire kedvező áron csak a castingfishing.hu kínálatában elérhető!

MUSE Black MUSE Black
Japán PVG 36 Ton TORAY grafit blank - ALPS gyűrűváz és véggyűrű Cirkónia és SIC betétekkel - Evolve Airfoil Carbon orsótartó - Japán EVA markolat - Egyedi tervezésű horogakasztó - ZAT gyártástechnológia
MUSE Black Swimbait MUSE Black Swimbait
Japán PVG 36 Ton TORAY grafit blank - ALPS gyűrűváz és véggyűrű Cirkónia és SIC betétekkel - Evolve Airfoil Carbon orsótartó - Japán EVA markolat - Egyedi tervezésű horogasztó - ZAT gyártástechnológia - FOXHOLE horogakasztó

Zonal Action Technology (ZAT1): A Zonal Action technológia a horgászbotot három különálló zónára (alsó - középső - vég rész) tagolja. Minden zóna kialakítása a horgászat során az adott zónában fellépő erőhatások és a velük szemben támasztott követelmények figyelembe vételével történik. Ezáltal minden zóna egyedi tulajdonságokkal rendelkezik.
Poly Vector Graphite Technology (PVG): több rétegben, keresztszövésekkel erősített botfal, mely növeli a negatív erőhatásokkal szembeni ellenálló képességet.  A PVG gyártástechnológia növeli az érzékenységet, és megakadályozza, hogy a bottest ovális alakot vegyen fel, a fárasztáskor rá ható extrém nyomás alatt.

MUSE botszéria jellemzői:

  • matt fekete, japán PVG (Poly Vector Graphite) 36 Ton TORAY grafit bottest
  • matt fekete, ALPS rozsdamentes acél gyűrűváz Cirkónia betétekkel
  • matt fekete, ALPS rozsdamentes acél véggyűrű SIC betéttel
  • Evolve Airfoil Carbon orsótartó
  • japán EVA markolat
  • egyedi tervezésű horogakasztó
  • ZAT (Zonal Action Technology) gyártástechnológia